Киянам пенсії виплачують без затримок

16.12.2016, 11:38

Пенсії киянам виплачують без затримок. Про це на прес-конференції 16 грудня заявив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в м.Києві Володимир Аніканов, передає кореспондент ASN. 

"У місті Києві своєчасно виплачується пенсія, усі грошові виплати, відповідно до законів України", - заявив він. 

Виплати на сьогоднішній день, за його словами склали майже 25 млрд грн: 

"Ми залучаємо пенсіонерів до обслуговування у банківських установах. Наразі 60% пенсіонерів обслуговуються в банках, що дало можливість заощадити майже 101 млн грн. При цьому 40% пенсіонерів продовжують обслуговуватися у поштових відділеннях". 

Він визнав, що були певні труднощі, враховуючи працюючих та непрацюючих пенсіонерів, що ускладнювало оформлювати пенсійного посвідчення: 

"Але наразі це проблеми позаду. Навіть 20 тис. переселенців подали свої документи на отримання електронного посвідчення... Ми працюємо за принципом "єдиного вікна" у 10 управліннях. Ми працюємо з органами місцевої влади, щоб розширити нашу географію, щоб надавати наші послуги на базі центрів адміністративних послуг". 

Перший пілотний проект буде втілений у Дарницькому районі міста Києва, в планах, щоб такі центри були у кожному районі столиці. 

 

 

 

Читайте АСН в Google News