Дві фури, три мікроавтобуси і три авто затримали з контрабандними товарами для «ДНР»

29.07.2015, 10:53

Співробітники Служби безпеки та військової прокуратури постійно блокують поставки товарів на території, тимчасово непідконтрольні Києву. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«У районі населеного пункту Суха Балка Донецької області затримано два вантажні автомобілі, які прямували на окуповану територію. Фури рухалися з вантажем будівельних матеріалів і побутової хімії, які перевозилися без належної документації. Під час огляду одного з транспортних засобів правоохоронці виявили «дозвільні документи «ДНР» для проїзду та реалізації товару на території, тимчасово контрольовані бойовиками», — сказано в повідомленні.

Крім вантажівок,, біля селища Верхньоторецьке Ясинуватського району були зупинені три мікроавтобуси, які прямували на тимчасово окуповані території. У них було 2,5 тонни овочів.

«Три автомобілі, що прямували до Донецька, були затримані мобільною групою в районі села Березово Мар'їнського району. Вони перевозили понад 2 тонн м'ясної продукції та продуктів харчування », - розповіли в СБУ.

У Службі безпеки відзвітували, що продовжують протидіяти незаконному переміщенню товарів.

Читайте АСН в Google News