Пашинський поповнив свій автопарк ще одним Mercedes за мільйон

09.12.2016, 17:50

Глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони України Сергій Пашинський наприкінці минулого місяця купив черговий Mercedes-Benz S500 4 Matic. Про це свідчать дані в його декларації про зміни в майновому стані, передають «Наші гроші».

Депутат заявив, що заплатив за автомобіль 1 мільйон гривень.

Сам Пашинський у себе у Facebook спростував розслідування журналістів і повідомив, що інформація «є маніпуляцією». Депутат звинуватив у маніпулюванні «Українську правду», не звернувши увагу, що першоджерело інформації - «Наші гроші».

«В УП не надто шанують стандарти неупередженості, якщо брати до уваги, як видання розкручує негатив навколо несенсаціонного факту. Пояснюю, що маю на увазі. Пару місяців тому після аварії я продав свій «Мерседес» 2007 року випуску. Після цього, виходячи з фінансових можливостей, я придбав таку саму машину 2011-го року. Про який ЧЕРГОВИЙ «мерседес у автопарку» пише УП?»- обурюється депутат.

У декларації Пашинський зазначив, що володіє декількома автомобілями Mercedes: Mercedes-benz S450L 2007 р.в. і Mercedes-Benz GL450. У його дружини Руслани - кросовер Volkswagen Touareg 2014 р.в. і Subaru Tribeca 2007 р.в.

Читайте АСН в Google News