Зіткнення між футбольними фанатами в Києві: поліція заявила про десять постраждалих

07.12.2016, 11:21

У Києві в результаті конфлікту між футбольними вболівальниками клубів «Динамо» і «Бешикташ» постраждали десять іноземців, повідомили в поліції Києва.

«Зіткнення між уболівальниками відбулися на вулицях Михайлівській, Басейній, а також на площі Спортивній і біля НСК «Олімпійський». В ході конфліктів вісім іноземців отримали травми, ще двоє - різані рани», - заявили в поліції.

За даними столичних правоохоронців, постраждалим надали медичну допомогу, від офіційних заяв у поліцію вони відмовилися.

Правоохоронці заявили про початок перевірки, за результатами якої буде дана правова кваліфікація нападам. Попередньо слідчі кваліфікують дії як хуліганство і завдання легких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, що ввечері 6 грудня в центрі Києва, на Хрещатику, вулиці Басейній, навколо НСК «Олімпійський» і в прилеглих районах, спалахнули локальні конфлікти між фанатами клубів «Динамо» і «Бешикташ». Найзапекліші сутички сталися в районі вулиці Басейної, де в бійці взяли участь у загальній чисельності близько 140 осіб.

Читайте АСН в Google News