Гройсман заявляє, що поки фінансування армії недостатнє

05.12.2016, 16:09

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман  вважає, що ситуація з фінансування Збройних Cил протягом останніх кількох років покращилася,  але поки що воно є недостатнім.

Про це він заявив під час  урочистостей з нагоди 25-ї річниці Збройних сил України, передає кореспондент ASN.

За його словами, завдання уряду полягає у тому, щоб створити умови для найкращого матеріально-технічного забезпечення ЗСУ.

«Українські військові, міністри, командири, всі ті, хто сьогодні має відношення до сучасного війська, знають свою роботу, вони знають, як побудувати сучасне військо. Щодо цього я хотів би подякувати і нашим міжнародним партнерам, які у важку хвилину підставили нам своє плече, передали нам свій досвід, допомагають нам сьогодні технічно. Але наше завдання - щоб український воїн отримав добру платню, щоб він був забезпечений всім необхідним для ефективної боротьби. Щоб найкращі зразки озброєння надходили до нашого українського війська», - сказав він.

«З кожним роком ми намагаємося зробити все, щоб фінансування ЗС збільшувалося. І я думаю, що за цих декілька років ситуація змінилася на краще, але ще недостатньо для того, щоб віддати належне українській армії», - сказав він.

 

Читайте АСН в Google News