«Самопоміч» вимагає відставки Авакова

05.12.2016, 11:37

У Верховні Раді України вимагають відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова через загибель шести правоохоронців в результаті перестрілки у Княжичах Броварського району Київської області. Про це в інтерв'ю журналістам перед погоджувальною радою 5 грудня заявив голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк, передає кореспондент ASN. 

«Завжди винуватий управлінець. Найвищі посадові особи держави і міністерства завжди винуваті. Тому що був зруйнований процес управління державою. Це сумний факт. Я, по-перше, закликаю політичні сили припинити спекуляції своїми політичними заявами. А виконавча влада має покарати найвищих посадових осіб за провал управлінського процесу, який привів до таких наслідків, загибелі людей при виконанні їх службових обов'язків», - заявив він. 

На уточнююче питання, чи має міністр внутрішніх справ Арсен Аваков піти у відставку, він додав: «А хто у нас найвища посадова особа у Міністерстві внутрішніх справ?» 

Нагадаємо, під час спецоперації із затримання банди грабіжників у ніч 4 грудня у селищі Княжичі Київської області сталася перестрілка між співробітниками державної охорони та групою захоплення Національної поліції. У результаті загинули шестеро правоохоронців.

Читайте АСН в Google News