Під Києвом силовики перестріляли один одного: 5 поліцейських загинуло

04.12.2016, 12:17

У селищі Княжичі Київської області сталася перестрілка між співробітниками ДСО та групою захоплення Нацполіціі. Загинули п'ять осіб. Про це в Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко.

«Співробітники карного розшуку та бійці спецпідрозділу КОРД приїхали в селище Княжичі під Києвом, де злочинці готували пограбування будинку. На одній з вулиць селища в споруджуваному будинку розмістилися співробітники поліції, завданням яких було подати команду на затримання грабіжників. У цей час у сусідніх будинках спрацювала охоронна сигналізація. На місце прибув наряд ДСО, який помітив і затримав двох розвідників поліції. У групі захоплення вирішили, що їхніх розвідників захопили злочинці. У підсумку, між співробітниками держохорони і групою захоплення сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє розвідників поліції і солдатів КОРД», - написав Антон Геращенко.

Також він зазначив, що правоохоронцям все-таки вдалося затримати трьох грабіжників, які намагалися втекти, почувши перестрілку. У злочинців виявлено та вилучено вогнепальну зброю.

Читайте АСН в Google News