Другий день ракетних випробувань: навчання тривають, запуск ракет поки не здійснюється

02.12.2016, 10:49

На території полігону в Херсонській області в п'ятницю, 2 грудня, тривають ракетні навчання Повітряних сил Збройних Сил України. Про це в коментарі агентству Інтерфакс-Україна повідомив начальник прес-служби Повітряних сил ЗСУ Роман Юрчило.

«Згідно з планом проведення навчань, у нас сьогодні резервний день. Пуску ракет немає. Самі навчання почалися ще 28 листопада, підрозділи прийшли (на місце. - АСН), розвернулися, почали виконувати завдання», - заявив він.

Представник Повітряних сил ЗСУ уточнив, що сьогодні запусків ракет ще не було. «За планом стрільби були вчора. Сьогодні резервний день. Навчання тривають, завдання виконуються», - додав він.

Як повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна» начальник прес-центру повітряного командування «Південь» Володимир Крижанівський, на сьогодні заплановано декілька пусків ракет і відпрацювання авіацією по повітряних цілях.

«Ракети будуть стріляти виключно по умовних цілях у повітряному просторі України та над відкритим морем. Як і вчора, все буде проходити із суворим дотриманням норм міжнародного права, тому претензій жодних бути не може», - підкреслив Крижановський.

Читайте АСН в Google News