Силовиків АТО за добу обстріляли 82 рази

28.07.2015, 09:43

У штабі АТО відзвітували, що ситуація на Донбасі залишається стабільно напруженою, бойовики постійно обстрілюють позиції силовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Бойовики відкривали вогонь по 5 мирних населених пунктах, військових обстріляли 82 рази за добу.

«Противник 12 раз застосовував 152-х і 122-мм артилерію, 26 разів - міномети, тричі - «Гради», 6 разів - танки. З 18 до 24 годин сталося понад 30 обстрілів. З 21.30 до 1.00 ночі 28 липня бойовики вели обстріл з 122-мм артилерії, мінометів і стрілецької зброї по позиціях сил АТО поблизу н.п. Станиця Луганська. Бандформування неодноразово піддали артилерійським і мінометним обстрілам позиції наших військ в районі н.п. Майорське, Майське, Миколаївка Друга», - сказано в повідомленні.

Також вогонь вівся поблизу Чермалика, Луганського, Пісків, Опитного, Мар'їнки.

«Станом на 6:00 ранку сьогодні, 28 липня, бойовики продовжують потужні обстріли наших військ на Донецькому напрямку. Грубо порушуючи Мінські угоди, проросійські бандформування вели обстріл з артилерії і мінометів по позиціях сил АТО. Це сталося поблизу н.п. Курдюмівка, Майське, Авдіївка, Опитне, Мар'їнка», - сказано в повідомленні.

Читайте АСН в Google News