В Ізмаїлі п'яний екс-голова карного розшуку збив жінку на переході і намагався сховатися

30.11.2016, 15:38

В Ізмаїлі Одеської області ввечері у вівторок, 29 листопада, колишній голова карного розшуку, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, збив жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу, повідомляє місцеве видання СИТИ.

Згідно з даними місцевої преси, ДТП сталася на проспекті Суворова біля будівлі міської дитячої поліклініки. За кермом авто перебував ветеран міліції Ізмаїла, який свого часу був головою карного розшуку міста. За попередніми даними, на момент аварії він був у стані алкогольного сп'яніння.

«Колишній правоохоронець швидко зорієнтувався в ситуації - і відразу після зіткнення з пішоходом вискочив з авто і зняв номери, проте це йому не допомогло: він був затриманий патрульними спецзагону «Картал-Ю», а ще за кілька хвилин по тому на місце події прибули працівники поліції», - зазначає видання.

У поліції заявили, що порушник на автомобілі Skoda перевищив швидкість і не впорався з керуванням, в результаті чого скоїв наїзд на жінку.

Жінка доставлена ​​в реанімаційне відділення Ізмаїльської міської лікарні в стані коми. На даний момент вона не прийшла до тями.

Читайте АСН в Google News