Сьогодні опівночі Єфремов може вийти на свободу.

24.11.2016, 12:15

Печерський районний суд м. Києва вже третій день поспіль розглядає клопотання прокуратури про продовження ще на 60 діб терміну тримання під вартою колишнього народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова.

Як повідомляє кореспондент ASN, попереднє засідання завершилося сьогодні, 24 листопада, о третій годині ночі. Наразі суд поновив свою роботу.

Адвокати Єфремова обрали тактику затягування часу: в перший день розгляду клопотання декілька раз заявляли відводи: прокурору, судді Карабаню і навіть секретарю судового засідання за те, що вона помилково назвала Єфремова обвинувачуваним, а не підозрюваним. Потім адвокати домоглися перегляду у закритому режимі відео з допитами свідків Володимира Медяника та Володимира Ландика.

Вчора, 23 листопада, один із адвокатів Євген Солодко виступав понад три години. Також захисники Єфремова клопотали про взяття на поруки Єфремова нардепами Сергієм Ларіним, Юрієм Мірошниченком, Юрієм Мороко.

Якщо не буде прийнято ніякого рішення до 00:00 25 листопада, то суд буде змушений звільнити з під варти Єфремова і справа розглядатиметься вже за його участі як особи, не обтяженої жодним запобіжним заходом.

 

Читайте АСН в Google News