На Закарпатті п'яний чоловік з автомата Калашникова стріляв по поліцейських: є поранений

23.11.2016, 10:51

У Закарпатській області п'яний злочинець під час затримання відкрив стрілянину з автомата Калашникова по правоохоронцях, поранений один поліцейський. Про це повідомили в поліції Закарпатської області.

Згідно з даними поліції, інцидент стався ввечері у вівторок, 22 листопада, в с.Видричка Рахівського району. У поліцію повідомили про те, що вулицею ходить чоловік з вогнепальною зброєю.

«Поліція прибула в будинок підозрюваного, але того не було вдома. Чоловіка виявили на вулиці, він тримав у руках ковдру. Коли до нього підійшли правоохоронці, той вихопив з-під ковдри автомата Калашникова, який був там захований, і почав стрілянину», - розповіли деталі правоохоронці.

При затриманні зловмисник, в крові якого пізніше виявили два проміле алкоголю, вистрілив з автомата Калашникова в оперуповноваженого кримінальної поліції. 23-річний лейтенант отримав поранення кисті лівої руки, також пошкоджений автомобіль. Стрілка вдалося силою затримати.

За даними поліції, стрілянину відкрив 53-річний житель с. Видричка, відомий на прізвисько Монах. У лютому його затримала поліція з автоматом іноземного виробництва, за що він був засуджений на три роки умовно.

Злочинець стріляв з автомата Калашникова калібру 7,62 мм, крім того, в його будинку знайшли тростину з вбудованим 30-сантиметровим лезом.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Читайте АСН в Google News