У КМДА пообіцяли прибрати дебаркадер з незаконним плавучим рестораном у Києві

21.11.2016, 16:26

Київська влада планує відбуксирувати дебаркадер з незаконно встановленими плавучим рестораном в акваторії Наводницького парку на річці Дніпро. Про це інформує КМДА.

Згідно з повідомленням відомства, вночі 15 листопада невідомі спробували розмістити плавучий ресторан на базі дебаркадера «Стелла» в Печерському районі столиці без дозвільних документів.

Швартування було вчинено з грубими порушеннями вимог безпеки в місці, не призначеному для тимчасового відстою плавзасобів.

У повідомленні сказано, що платформа «Стелла» пришвартована до тимчасових опор і в разі коливань води, сильного вітру або відколу льоду може статися відшвартовка судна, а також пошкодження опор моста Патона.

20 листопада за спробу відбуксирувати дебаркадер невідомі заблокували дії комунальних служб, погрожуючи фізичною розправою працівникам підприємства.

«Ситуація перебуває під контролем представників міста та поліції. Незважаючи на погрози і тиск, буксирування цього плавучого засобу буде здійснено», - йдеться в повідомленні керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка.

Читайте АСН в Google News