На виборах у Чернігові МВС виявило 21 порушення

26.07.2015, 16:44

За даними на 14.00 міліція зафіксувала 21 порушення на виборах у Чернігові на 205 окрузі. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Чернігівській області.

Серед порушень - спроба підкупу виборців.

«Так до чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від громадян про спостерігачів на кількох виборчих дільницях з посвідченнями, які викликають сумнів. Молоді люди реєструвалися під виглядом журналістів газети Комітету виборців України «Точка зору», використовуючи фальшиві посвідчення. Зловмисники використовували старі бланки посвідчень, з яких зробили копії. Приїхавши на місце, правоохоронці вивели хлопців з приміщення дільниць», - сказано в повідомленні.

Як повідомляється, вибори проходять без значних порушень, проте була спроба підкупу.

«Чернігівцям, які зареєстровані в 205 окрузі, 26 липня почали надходити СМС-повідомлення з пропозицією отримати дві тисячі гривень за фотографію бюлетеня з позначкою навпроти потрібного кандидата. Організатор розсилки пропонував миттєво отримати гроші готівкою від координатора або поштою. Вказувався і номер телефону координатора», - сказано в повідомленні.

Цей факт перевіряється.

Читайте АСН в Google News