У парламенті не знають, коли питання щодо Новинського винесуть у зал

17.11.2016, 12:32

Про це в кулуарах Верховної Ради України 17 листопада заявив в.о. голови Комітету з питань регламенту та депутатської етики Павло Пинзеник, передає кореспондент ASN. 

"Я не знаю, як Генеральна прокуратура представлятиме свою позицію у суді. Я можу говорити про подання, яке представлене на розгляд нашого комітету (щодо позбавлення депутатських повноважень Вадима Новинського. - АСН). Я також не можу прогнозувати, яким буде рішення. Це питання до політологів та експертів. Ми діємо лише в межах регламенту", - сказав він. 

Також Пинзеник спростував усі звинувачення колег щодо того, що він, як в.о. голови регламентного комітету, блокує винесення рішення щодо розгляду питання стосовно Новинського в залі.

"Я готовий поступитися своїми повноваженнями будь-якому депутату!" - сказав Пинзеник 

Він також вважає неконструктивною позицію фракції "Самопоміч", депутати якої заявили про те, що не будуть брати участь у засіданні ради, поки питання щодо Новинського не буде розглянуто в залі. 

"Депутати "Самопоміч" не беруть учать у засіданні комітету, не приходять, а роботи у нас дуже багато", - зазначив депутат. 

Читайте АСН в Google News