Поблизу Харкова податківці виявили великий підпільний завод ПММ

24.07.2015, 10:53

У передмісті Харкова в рамках спецоперацій «Акциз-2015» і «Нафтопродукт-2015» працівники податкової міліції припинили діяльність підпільного заводу пально-мастильних матеріалів. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

За інформацією прес-служби, обсяг продукції, яка виготовлялася на цьому підприємстві, перевищує тисячі тонн. Бензин виготовлявся для понад 100 автозаправних станцій, розташованих на території Харківської, Полтавської, Донецької та Луганської областей.

«Кожні два-три дні цей завод наповнював і відправляв на АЗС близько 5 бензовозів ємністю 38 тон кожен», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, зловмисники здійснювали переробку нафтопродуктів на двох розташованих поблизу ділянках: на одній з них підприємці здійснювали зберігання і завантаження сировини для виробництва ПММ, а на іншій відбувався безпосередній процес переробки нафтопродукту на бензин і дизельне паливо.

«У результаті проведених обшуків за адресами виробництва та реалізації нафтопродуктів вилучено 1,3 тисячі тон ПММ. Орієнтовна вартість вилученого становить 19 млн грн. Наразі зареєстровано кримінальне провадження. Обшуки на підприємстві тривають», - відзначили в прес-службі.

Читайте АСН в Google News