В ОБСЄ заявили про обстріл автомобіля СММ на Донбасі

28.10.2016, 16:13

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ заявила, що автомобіль спостерігачів обстріляли біля лінії зіткнення на південному заході від Донецька.

Як ідеться в повідомленні СММ ОБСЄ, інцидент стався 27 жовтня приблизно о 17:00. Колона автомобілів місії їхала поблизу Мар'їнки до останнього пропускного пункту, контрольованого українськими військовими. Спочатку спостерігачі почули перестрілку, ймовірно, за два кілометри на північний схід від своєї позиції між Мар'їнкою і контрольованою «ДНР» Олександрівкою (у 20 км на північний захід від Донецька).

«Під час поїздки до останнього контрольованого ЗСУ пропускного пункту перед в'їздом на непідконтрольні уряду території і приблизно в 100 метрах від контрольно-пропускного пункту ті, хто їхав у останньому транспортному засобі колони, відчули і почули глухий звук, який прийняли за вибух шини», - йдеться в повідомленні.

Після огляду спостерігачі виявили, що куля пробила колесо і пошкодила лінії кондиціонування повітря. Жоден із членів СММ ОБСЄ не постраждав.

Читайте АСН в Google News