В Раду ніколи не зайде "20 нових Моторол" - Ар'єв

21.10.2016, 19:14

В Раду ніколи не зайдуть "20 нових Моторол!". Про це в інтерв'ю "АСН" сказав голова Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи, народний депутат фракції "БПП" Володимир Ар'єв.

"Ми бачимо і чуємо дуже часто спекулятивні заяви щодо виборів на Донбасі. Особливо це стосується, коли говорять, що в результаті таких виборів до Верховної Ради України потраплять "20 нових Моторол!". Ні, це не так. Бо навіть під час Мінських домовленостей не йшлося про вибори до Верховної Ради від цих територій. Мова йшла лише про можливі вибори на місцевому рівні для представництва місцевої влади", - сказав він.

За його словами, такі місцеві вибори могли відбутися лише після припинення вогню та на основі українського законодавства.

"В даний момент про вибори не йдеться. Я не чув і не бачив жодного законопроекту щодо виборів на Донбасі у Верховній Раді. В нашій фракції БПП такі законопроекти не обговорювали. Що стосується заяв про Адміністрацію президента, треба питати там. Але я особисто також жодного разу не чув, щоб такий законопроект розроблявся там", - наголосив він.  

Читайте АСН в Google News