Порошенко: Вбивства Калашнікова і Бузини — події одного ряду

16.04.2015, 16:27

Президент України Петро Порошенко заявив про те, що резонансні вбивства Олега Калашнікова і Олеся Бузини необхідно розслідувати швидко і прозоро, написав прес-секретар Президента Святослав Цеголко на своїй сторінці в Facebook.

«Очевидно, що ці злочини — події одного ряду. Їх природа і політичний сенс зрозумілі — це свідома провокація, яка ллє воду на млин наших ворогів. Вона спрямована на дестабілізацію внутрішньополітичної ситуації в Україні та дискредитацію політичного вибору українського народу», — процитував Президента Цеголко в соцмережі.

Президент назвав розкриття цих злочинів справою честі для правоохоронців. Він дав поручення у найстисліші терміни знайти виконавців і назвати організаторів цих вбивств. Також глава держави доручив правоохоронцям регулярно звітувати перед суспільством про хід і результати слідства через резонансність злочинів.

Нагадаємо, журналіста Олеся Бузину вбили 6 квітня в Шевченківському районі Києва по вулиці Дегтярівській, 58 біля під'їзду власного будинку. Двоє невідомих у масках розстріляли Бузину з пістолета Макарова. Екс-депутата Олега Калашнікова вбили 15-го квітня ввечері теж біля будинку.

Читайте АСН в Google News