Соцмережі розійшлися в оцінці дебатів Трампа і Клінтон

27.09.2016, 12:42

Користувачі соціальної мережі розійшлися в оцінці першого раунду теледебатів, які пройшли напередодні між кандидатами в президенти Америки Гілларі Клінтон і Дональдом Трампом. Про це інформує ONLINE.UA.

Нагадаємо, згідно з опитуванням CNN, під час дебатів переконливіше виглядала Гілларі Клінтон. Солідарний з більшістю американців і український політтехнолог Тарас Березовець:

«Після дебатів Г. Клінтон і Д. Трампа я можу з упевненістю сказати, що успішному президентству Білл Клінтон багато в чому був зобов'язаний дружині. Клінтон буде кращим президентом, ніж Білл. Інтелект, реакція, воля - все при ній», - пише він у Facebook.

Журналіст Тео Амосов вважав, що дебати між Клінтон і Трампом були нудними:

«Не такі й цікаві дебати виявилися. По суті, найбільш попкорнове в кінці, коли модератор Лестер Хольт запитанням майже перевів дебати «на особистості». Трамп нудний і менш яскравий, ніж на своїх виступах. Гілларі під кінець теж засумувала і копирсалася пальцем в щоках. Були яскраві випади, але все досить скромніше, ніж «за очі». Дональду Трампу частіше крім, як «Брехня!» - не було чого відповідати. Нудно».

Журналіст І. Яковіна вважає, що перший раунд теледебатів Клінтон - Трамп завершився нічиєю.

«Загалом, я вважаю, нічию скачали. На бу-бу-бу Гілларі Клінтон ледь не засинав, Трамп, як годиться, ніс якусь хр*нь через раз. Щодо економіки звучав він переконливіше. Гілларі активніше атакувала щодо податків, расових питань тощо».

Читайте АСН в Google News