Очільник поліції Дніпра розповів про мотиви вбивці патрульних

25.09.2016, 18:10

Олександр Пугачов відкрив вогонь по патрульних у Дніпрі через те, що боявся, що працівники поліції побачать у базі, що він перебуває в розшуку. Про це розповів очільник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс, повідомляє «5 канал».

«Працівник патрульної поліції сів у службовий автомобіль для оформлення постанови про порушення ПДР. Він вніс у планшет дані порушника, щоб перевірити за базою. Пугачов побачив, що поліцейський перевіряє його за базою, а так як він перебував у розшуку, то підійшов до патрульного і, погрожуючи пістолетом, почав вимагати віддати документи і відкласти табельну зброю. Поліцейський відмовився відкласти зброю, після чого злочинець застрелив правоохоронця і заволодів його зброєю. Також Пугачов відкрив вогонь по напарниці загиблого поліцейського», - повідомив Володимир Богоніс.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Дніпрі патрульні зупинили автомобіль «Сітроен» за порушення ПДР. Водій почав чинити опір правоохоронцям, а потім зробив у поліцейських кілька пострілів і зник. Працівник поліції від поранень загинув на місці, його напарниця отримала важкі поранення і померла в лікарні під час операції. Пізніше в прес-службі МВС повідомили, що у вбивстві поліцейських підозрюється 33-річний уродженець Росії Олександр Пугачов, який раніше проживав у місті Торезі Донецької області.

Читайте АСН в Google News