Поліція розкрила справу про вбивство відомої біатлоністки Демиденко

01.09.2016, 15:59

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві відомої біатлоністки Олени Демиденко, що сталося три роки тому. Про це повідомили в прес-службі поліції Сумкої області.

«У тяжкому злочині обґрунтовано підозрювався її 28-річний співмешканець. Чоловік покинув країну і був оголошений в міжнародний розшук по лінії Інтерполу», - повідомили в поліції.

За даними поліції, підозрюваний після вбивства скоїв крадіжку на території іншої країни і був затриманий правоохоронцями. На підставі міжнародних договорів і Мінської конвенції днями він був повернутий в Україну.

Зараз підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі Глухівського відділу поліції. Йому оголошено про підозру у вчиненні вбивства. Найближчим часом кримінальне провадження з обвинувальним актом буде спрямовано до суду. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, 28-річну Олену Демиденко знайшли вбитою 18 червня 2013 року у власному будинку. Смерть жінки настала від множинних колото-різаних ран. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Читайте АСН в Google News