СБУ затримала спільницю терористів «ДНР», яка «лікувала» в Торецьку українських воїнів (відео)

23.08.2016, 15:08

Працівники Служби безпеки України (СБУ) затримали в Торецьку Донецької області спільницю терористів «ДНР».

Як повідомили в прес-центрі СБУ, терористка була членом інформаторської мережі бойовиків, яка була ліквідована на початку серпня.

За даними спецслужби, жінка-медпрацівник збирала інформацію про поранених військовослужбовців ЗСУ, які потрапляли до лікарень Торецькому, місця дислокації військових формувань, їхній складі, важку бронетехніку, вогневі позиції, факти потрапляння в полон бойовиків т.зв. «ДНР», розташування блокпостів тощо.

Її куратором була Олена Чайковська, яка веде підривну діяльність проти України на користь російських спецслужб і терористів «ДНР». Зокрема, від неї затримана отримувала завдання фізичного знищення поранених військовослужбовців ЗСУ, які проходили стаціонарне лікування в лікарнях міста.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій) Кримінального кодексу України.

 

Нагадаємо, в серпні СБУ ліквідувала в районі проведення АТО розгалужену інформаційну мережу терористів «ДНР». Керувала інформаторами колишня мешканка Торецька Олена Чайковська (Гейшторова), яка проживає на тимчасово окупованих територіях.

Читайте АСН в Google News