У районі АТО затримано трьох бойовиків (відео)

29.07.2016, 20:47

У районі проведення антитерористичної операції Служба безпеки України затримала трьох бойовиків. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За інформацією правоохоронців, у Бахмуті і Торецькому було затримано двох учасників терористичних угруповань.

«Житель Бахмута в 2014 році добровільно приєднався до незаконного збройного формування бойовиків у Дебальцевому. Він зі зброєю в руках стояв на блокпосту, ходив у караули і охороняв об'єкти терористів. Інший бойовик у рідному Торецькому з серпня по липень 2014 року перебував у складі незаконного збройного формування «ДНР». Він забезпечував контрольно-пропускний режим на незаконно встановленому блокпосту», - йдеться в повідомленні.

Надалі обидва бойовики, побоюючись за своє життя, залишили терористичні формування та тривалий час переховувалися від правосуддя.

Крім того, в Рубіжному Луганської області затримано місцевого жителя, який у липні 2014 року добровiльно вступив до «Козачої гвардії Всевеликого війська донського», у складі якого зі зброєю охороняв у Первомайському районі «військкомат», в якому бойовики вербували найманців. Після звільнення Первомайська силами антитерористичної операції він утік від бойовиків і ховався у родичів на підконтрольній Україні території Луганщини.

Наразі тривають оперативно-слідчі дії.

Читайте АСН в Google News