Луценко спростовує інформацію про таємні зустрічі з Коломойським

26.07.2016, 10:36

Генеральний прокурор Юрій Луценко спростовує інформацію, яку озвучив народний депутат Сергій Лещенко про нібито зустрічі Луценка з Ігорем Коломойським. Про це генпрокурор написав на своїй сторінці у Facebook.

«Заснув о першій. Прокинувся о сьомій. За кавою дізнався, що сайт УП працює більше. Виявляється, о 2:35 ночі вони вирішили повідомити країні фантазію С. Лещенка про те, що Луценко під час поїздки до Івано-Франківська таємно зустрічався з Коломойським», - написав Луценко.

«Колеги журналісти! Щоб перевірити цю висмоктану з пальця інформацію, представлену з перших рук нардепа фантазію, досить встати о шостій, представити нового прокурора в Луцьку о восьмій, потім провести брифінг, зустрітися з бійцями АТО. Потім повторити це в Одесі, а потім - у Тернополі. Ви самі на УП це докладно описували. Запевняю, що будь-який хронометраж покаже, що я не лише не міг зустрітися з Коломойським, а й просто пообідати», - наголосив генпрокурор.

Раніше народний депутат Сергій Лещенко заявив, що Луценко під час візиту до Івано-Франківська провів таємну зустріч із Коломойським.

Читайте АСН в Google News