В Одесі декана факультету затримано на хабарі

05.07.2016, 18:34

В Одесі на хабарі затримали декана одного з факультетів Одеської національної академії харчових технологій. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, до працівників Управління захисту економіки (УЗЕ) в Одеській області звернулася мати студентки. Вона повідомила, що декан одного з факультетів вимагає від її дочки, студентки 2-го курсу, шість тисяч гривень неправомірної вигоди за успішне складання сесії.

«За фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди слідчим управлінням ГУНП України в Одеській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. 4 липня в аудиторії вищого навчального закладу 42-річного чиновника затримали під час отримання шести тисяч гривень хабара», - йдеться в повідомленні.

У поліції підкреслили, що вимагання неправомірної вигоди цим чиновником було систематичним.

«Оперативники Управління захисту економіки задокументували факти вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди. Загальна сума хабарів досягає 40 тис. грн», - наголошується в повідомленні.

Читайте АСН в Google News