У МВС розповіли про «добровільний» перехід співробітників ДАІ на бік бойовиків

03.07.2015, 19:19

Голова обласного управління МВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін розповів подробиці «добровільного» переходу двох співробітників ДАІ на бік бойовиків.

Як написав Аброськін на своїй сторінці в Facebook, 15 червня 2015 року на службу не вийшли два співробітника ДАІ в Донецькій області — підполковник міліції Віталій Балбек і майор міліції Олексій Кобзар. Того ж дня в правоохоронні органи звернулися їхні дружини з інформацією про те, що зазначені співробітники пішли з дому і не повернулися.

Правоохоронці встановили, що до зниклих із проханням по допомогу звернувся їхній знайомий Герман Сальников. Він просив їх зустріти його дружину на одному з блокпостів українських військових, щоб вона могла передати сина на канікули.

«Дорогою офіцери заблукали і натрапили на бойовиків «ДНР». На місці було вбито Германа Сальникова і поранено в ногу Олексія Кобзара. Потім офіцерів посадили в яму, били й принижували. Ось така правда про «добровільний перехід» наших співробітників на «службу в правоохоронні органи», — написав Аброськін.

Раніше ЗМІ, підконтрольні бойовикам, поширили інформацію про перехід на бік бойовиків двох співробітників ДАІ Донецької області.

Читайте АСН в Google News