На Київщині двох високопоставлених працівників ДСНС затримано на хабарі (фото)

01.07.2016, 17:49

Заступник начальника ГУ ДСНС у Київській області і один з керівників головного управління затримані під час отримання хабара. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Як повідомляється, зловмисники вимагали та отримали 50 тисяч гривень від підлеглого начальника районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області за невжиття заходів щодо звільнення останнього з займаної посади.

«Зазначені особи організували злочинну схему отримання неправомірної вигоди від підлеглих працівників, а також суб'єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Київської області, за невжиття заходів реагування на виявлені порушення в сфері пожежної та техногенної безпеки», - йдеться в повідомленні.

Зловмисники затримані за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України. Зараз проводиться комплекс слідчих і розшукових дій.

Читайте АСН в Google News