Порошенко впевнений, що Brexit не стане перешкодою для євроінтеграції України

30.06.2016, 14:37

Результати референдуму про вихід Великобританії з ЄС - Brexit - не завадять євроінтеграції України. Про це під час робочого візиту до Болгарії заявив Президент Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави.

«Європейським прагненням України нічого не загрожує. У нас буде безвізовий режим з Євросоюзом. Ми завершимо процедуру ратифікації Угоди про асоціацію, розширимо секторальну співпрацю, імплементуємо Угоду про асоціацію і реформи, які кардинально змінять нашу країну», - сказав Президент.

При цьому Порошенко зазначив, що Рубікон у напрямку Європейського союзу країна перейшла і жодні Brexit її не зупинять. Президент також зазначив, що «Brexit - це вибір народу Великобританії», але вже зараз у Британії відбуваються протести незгодних не лише в Північній Ірландії, Шотландії, а й у Лондоні.

«Хтось вважає, що Brexit є руйнівним явищем. Я не з таких політиків. Навпаки, вважаю, що Brexit - це виклик Європейському союзу. ЄС після Brexit, я впевнений, стане сильнішим, мобілізованішим. Знайде гідну відповідь на тези безвідповідальних популістів», - зазначив Президент.

Читайте АСН в Google News