Затримано бойовика, який бачив входження в Україну групи Єрофеєва і Александрова (відео)

29.06.2016, 14:37

Працівники Служби безпеки України спільно з військовими затримали в районі проведення антитерористичної операції сержанта «народної міліції» терористичної організації «ЛНР». Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За інформацією правоохоронців, бойовик перейшов лінію розмежування в обхід блокпостів і був виявлений працівниками спецслужби поблизу селища Станиця Луганська.

«Затриманий є учасником незаконного збройного формування - одного з підрозділів «народної міліції «ЛНР». Раніше він входив до складу батальйону «Рим» і брав участь у зіткненнях зі Збройними силами України в Дебальцевому і Щасті, за що отримав медаль від терористів», - йдеться в повідомленні.

За словами затриманого, він неодноразово був свідком участі в бойових діях проти сил антитерористичної операції військовослужбовців РФ. У квітні 2015 року біля міста Щастя бойовик особисто бачив перехід на територію України диверсійної групи під командуванням Єрофеєва і Александрова. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News