ГУР: Військові РФ на Донбасі продовжують звільнятися через низьку зарплатню

26.06.2016, 15:18

Військовослужбовці Російської Федерації на Донбасі продовжують звільнятися через низький рівень матеріального забезпечення. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

«У підрозділах 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка), 1 АК (Донецьк) ЗС РФ тривають випадки звільнення особового складу зі служби і небажання продовжувати контракти в зв'язку з низьким рівнем грошового забезпечення військовослужбовців (до 8 тисяч російських рублів) і призупиненням видачі продовольчих пайків членам їх сімей», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що командний склад підрозділів ЗС РФ на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей одночасно з виконанням бойових завдань продовжує створювати умови для особистого збагачення.
«Встановлено, що командування 2 окремої мотострілкової бригади 2 АК (Луганськ) ЗС РФ контролює тіньовий оборот алкоголю на тимчасово окупованій території Луганської області, отримуючи надприбутки, які використовуються для придбання дорогих подарунків вищому командуванню ЗС РФ», - йдеться в повідомленні.

Читайте АСН в Google News