У Запорізькій області чиновник попався на хабарі

20.06.2016, 16:23

На хабарі затримано державного реєстратора Центру надання адміністративних послуг однієї з районних державних адміністрацій Запоріжжя, який вимагав 8 тисяч гривень неправомірної вигоди від підприємця за прискорення реєстрації права власності на нерухомість. Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

«17 червня оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Запорізькій області ДЗЕ Нацполіції і слідства затримали 53-річного чиновника в службовому кабінеті під час одержання 8 тисяч гривень неправомірної вигоди», - йдеться у повідомленні.

У травні цього року для реєстрації права власності на майно підприємець із повним пакетом документів звернувся до Центру надання адміністративних послуг РДА. Державний реєстратор цього центру повідомив, що гарантоване і позитивне вирішення цього питання можливе лише у разі отримання 8 тисяч гривень. Інакше процедура буде максимально затягнутою у зв'язку з можливим виявленням в переліку необхідних документів неповних даних.

Читайте АСН в Google News