Порошенко вимагає звільнити прокурора і голову поліції Миколаївської області

15.06.2016, 13:51

Президент Петро Порошенко звернувся до Генерального прокурора з вимогою звільнити прокурора Миколаївської області за бездіяльність в частині боротьби з корупцією та до міністра внутрішніх справ і керівника Національної поліції - звільнити голову обласної поліції. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Корупціонери будуть сидіти у в'язниці. І не тільки корупціонери, але й ті, хто або дозволяють, або не реагують на факти корупції. Має бути не тільки кримінальна, але і політична відповідальність», - підкреслив Президент.

Він також зазначив, що в Миколаєві немає ніякого корупційного скандалу, а ефективні дії нового Генерального прокурора, які рішуче розкривають факти корупції, і Служби безпеки України, на основі оперативних матеріалів якої було затримано чиновників-корупціонерів.

Водночас, як зазначив Петро Порошенко, відкриття американськими партнерами нового інвестиційного комплексу в Миколаєві свідчить про віру іноземних інвесторів у рішучість і ефективність дій української влади в подоланні корупції.

Читайте АСН в Google News