У районі шахти «Бутівка» бойовики застосували великокаліберну артилерію

14.06.2016, 09:01

Протягом минулої доби бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

На донецькому напрямку по позиціях ЗС України противник вів вогонь з мінометів поблизу Ленінського, Новгородського, Опитного та Авдіївки. Близько півночі для обстрілів укріплень у районі Кам'янки і шахти «Бутівка» противник використовував артилерію великого калібру, вів вогонь з тимчасово окупованої території на схід від Спартака і житлових кварталів Донецька.

«По укріпленнях сил АТО поруч з Луганським, Троїцьким та Авдіївкою російські найманці били з кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем», - ідеться в повідомленні.

Крім того, на маріупольському напрямку напруженою була обстановка біля Мар'їнки і Красногорівки, де протягом доби ворог понад десять разів відкривав вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП і мінометів, а по позиціях ЗС України у районі Талаківки, Павлополя і Славного - з гранатометів різних систем і БМП.

На луганському напрямку поруч із Новозванівкою і Богуславським неприцільно вогнем незаконні збройні формування намагалися спровокувати наших бійців на вогонь у відповідь.

Читайте АСН в Google News