У Миколаївській області після нападу грабіжників помер директор сільгосппідприємства

10.06.2016, 14:33

У Миколаївській області після нападу грабіжників помер директор сільськогосподарського товариства. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, уранці 10 червня до поліції надійшло повідомлення від 43-річного жителя Новоодеського району. За його словами, близько 7:00 він прийшов провідати батьків своєї дружини і побачив, що вони зв'язані, а 68-річний тесть не подає ознак життя.

Потерпіла 69-річна жінка розповіла правоохоронцям, що о 5:30 до них у будинок вдерлося четверо чоловіків у масках. Погрожуючи зброєю і завдаючи ударів, нападники зв'язали подружжя пенсіонерів і зажадали показати місце, де вони зберігають гроші. Знайшовши 12 тисяч гривень і 300 доларів США, а також забравши ювелірні прикраси, нападники втекли.

Слідчим управлінням ГУ НП у Миколаївській області надається правова кваліфікація скоєного злочину. Правоохоронці звертаються до автовласників, відеореєстратори яких могли зафіксувати рух автомобілів на ділянці автодороги Р-06 Ульянівка - Миколаїв між населеними пунктами Баловне і Нова Одеса з 3:00 до 9:00 10 червня, повідомити до поліції.

Читайте АСН в Google News