Бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО

06.06.2016, 09:56

Впродовж минулої доби бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

Так, на луганському напрямку під ворожим вогнем опинилися захисники Станиці Луганської, де вівся обстріл з БМП, великокаліберних кулеметів і гранатометів, а поруч із Новозванівкою бойовики використовували зенітну установку ЗУ-23-2.

«Непроста ситуація на донецькому напрямку склалася поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, шахти «Бутівка», Майорська, Миронівського і Луганського, де російські найманці крім стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів для обстрілів укріплень ЗС України залучили міномети різних систем, а поруч із Яснобродівкою випустили 40 снарядів з САУ», - йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку під мінометним вогнем противника опинилися підрозділи неподалік від Павлополя і тричі протягом доби поблизу Красногорівки. Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем бойовики обстріляли позиції в районі Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного і Лебединського.

Читайте АСН в Google News