День у районі АТО: бойовики здійснили 17 обстрілів

03.06.2016, 18:28

Від початку доби бойовики 17 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

Так, уночі бойовики здійснювали обстріли неподалік Мар'їнки і Красногорівки зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів калібру 82 мм.

«Згодом ворог підключив ще й артилерійські системи калібру 122 мм. В результаті пошкоджено три будинки місцевих жителів, гуртожиток, будинок технікуму і мережі електропостачання», - йдеться в повідомленні.

Крім того, протягом доби противник ще двічі відкривав вогонь із протитанкових ракетних комплексів у районі Новотроїцького та продовжував вдаватися до збройних провокацій на Маріупольському напрямку. Там бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Березового, Широкиного і Гранітного з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем.

Також у районі Павлополя російські найманці били з автоматичних гранатометів і мінометів калібру 82 мм.

На Луганщині поблизу Станиці Луганської бойовики обстрілювали українських військових із автоматичних гранатометів, а неподалік Новоолександрівки з великокаліберних кулеметів.

Читайте АСН в Google News