У НП відпрацьовують версію про незаконне позбавлення житла тих, хто жив у будинку для літніх людей в Літочках

30.05.2016, 11:31

Нацполіція займається розробкою версії про незаконне позбавлення житла осіб, які проживали в будинку для літніх людей, що згорів. Про це під час брифінгу заявив в.о. начальника ГУНП в Київській області Дмитро Головін, передає «112 Україна».

«Йде перекручування фактів. У договорах суми звучали від 6 до 9,6 тис. на місяць на утримання. Жодних документів про переоформлення квартир не було. Ми відпрацьовуємо версію, що деякі люди, які там перебували, були незаконно позбавлені житла або майна. Зараз у нас у перевірці інформація тільки щодо одного з потерпілих», - сказав Головін.

Нагадаємо, що в с. Літочки Броварського району під Києвом в будинку для літніх людей виникла пожежа. Загинуло 17 людей, врятовано 18 осіб. Серед врятованих п'ять осіб із опіками різних ступенів тяжкості госпіталізовані в Броварську районну лікарню. Пожежу було ліквідовано. За попередньою інформацією, причиною пожежі був вибух телевізора. На місці події працювало 28 одиниць рятувальної техніки та понад 150 осіб. Також було встановлено, що в цьому будинку приватний підприємець організував проживання літніх людей без дозвільних на це документів.

Читайте АСН в Google News