У Києві невідомий пограбував пункт обміну валют і поранив поліцейського

28.05.2016, 15:09

У Києві невідомий чоловік пограбував пункт обміну валют, поранивши поліцейського. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, на вулиці Бульварно-Кудрявській чоловік розбив вікно у пункті обміну валют і, зробивши кілька неприцільних пострілів із пістолета, змусив працівницю віддати гроші.

За словами касира, в приміщення зайшов молодик із великою сумкою на плечі, дістав молоток і розбив вікно в касу. При цьому, погрожуючи пістолетом, зловмисник змусив її віддати всі гроші. Він забрав близько 10 тис. грн і більше 1700 доларів США. Жінка описала прикмети нападника і повідомила, що у нього сильно порізана кисть лівої руки.

Правоохоронці помітили чоловіка з перемотаною лівою рукою, але в іншому одязі і почали його переслідувати. На вимоги зупинитися і викинути зброю чоловік почав відстрілюватися. Одна з куль потрапила поліцейському в ногу. Зловмисник втік.

Зараз життю поліцейського нічого не загрожує.

Відкрито три кримінальних провадження за різними статтями Кримінального кодексу: за ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) і ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте АСН в Google News