Бойовики майже 50 разів обстріляли позиції сил АТО

24.05.2016, 09:09

Минулої доби бойовики 47 разів відкривали вогонь по укріпленнях ЗС України вздовж усієї лінії зіткнення.

Як повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції, ввечері противник інтенсивно обстрілював опорні пункти ЗСУ в районі Мар'їнки. При цьому застосовувалася стрілецька зброя, гранатомети різних систем, 82-мм міномети. Кілька разів відкривав там вогонь і ворожий снайпер. На тій самій ділянці бойовики били з 82-мм і 120-мм мінометів по захисниках Красногорівки.

«Неспокійно і в Авдіївці. Там бандити продовжили обстрілювати наші позиції з мінометів і гранатометів. На Горлівсько-Світлодарській дузі під ворожим вогнем зі стрілецької зброї та гранатометів опинилися опорні пункти сил АТО неподалік від Зайцевого і Луганського», - йдеться в повідомленні.

Крім того, на маріупольському напрямку незаконні збройні формування відкривали вогонь по укріпленнях ЗС України поблизу Широкиного, Березового і Гнутового з великокаліберних кулеметів, гранатометів, час від часу з зенітних установок. А по Лебединському терористи пізно ввечері вдарили з мінометів калібру 120 мм.

Також на Луганщині бойовики били з гранатометів по українських військових, які несуть службу на підступах до Станиці Луганської і Новозванівки.

Читайте АСН в Google News