За минулу добу терористи 86 разів обстріляли українських військових

26.06.2015, 09:35

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається складною, але контрольованою українськими військовими. Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, однак контрольованою українськими вояками. За минулу добу російсько-терористичні війська 86 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. 50 — в районі Донецька», — йдеться в повідомленні.

За даними штабу, під щільним вогнем кремлівських найманців залишаються Піски, Опитне і Мар'їнка. Їх постійно обстрілюють зі 82 і 120-мм мінометів, бойових машин піхоти, стрілецької зброї і гранатометів, працюють також ворожі снайпери. Крім того, на Луганщині бойовики били із заборонених мінометів й іншого озброєння біля Щастя, Новотошковкі, Станиці Луганської.

«Увечері по Широкиному бойовики активно стріляли з заборонених мінськоми домовленостями 152-мм гаубиць і мінометів калібру 120 мм, а також влаштовували збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї. Після півночі важка ворожа артилерія поблизу Маріуполя вдарила по Гранітному», — повідомляють в штабі АТО.

Читайте АСН в Google News