У Рівному розпочала роботу патрульна поліція

19.04.2016, 11:55

У Рівному запрацювала нова поліція, присягу українському народові склали 193 патрульних. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«У Рівному стартувала патрульна поліція. 193 патрульних Рівного присягнули на вірність українському народові. Від сьогоднішнього вечора спокій жителів цілодобово охоронятимуть 20 патрульних екіпажів. Кожен з нових поліцейських витримав колосальний конкурс - 26 осіб на місце. Під час жорсткого інтенсивного навчання було відраховано ще 100 осіб», - написав він.

Аваков зазначив, що середній вік патрульних - 25 років. З них 26 дівчат, 81% - з вищою освітою, 22 людини пройшли АТО, з-поміж них - «кіборг» Андрій Лисничук, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Крім того, Олександр Матюх, Юрій Іванов і Тарас Цьопа воювали під Саур-Могилою, вирвалися з полону, повернулися і вирішили служити в поліції; Миколу Харчука за його ратний подвиг нагороджено орденом Данила Галицького. Начальником управління патрульної поліції Рівного призначено учасника Революції гідності рядового поліції Сергія Мерчука.

Читайте АСН в Google News