Міноборони змогло попередити розтрату держкоштів на 335 мільйонів гривень

12.04.2016, 11:22

Військове представництво Міноборони попередило надмірні витрати бюджетних коштів на суму понад 355 мільйонів гривень. Про це на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив прес-секретар Міністерства оборони України підполковник Олексій Чорнобай, передає офіційний портал уряду.

Ефективне виконання державного оборонного замовлення на вітчизняних підприємствах, в організаціях та установах забезпечують військові представництва Міністерства оборони України.

«Від початку року військові представництва Міноборони проконтролювали якість ремонту і виробництва і прийняли для Міністерства оборони України продукцію оборонного призначення на суму близько 750 мільйонів гривень, а для інших силових структур - майже за 947 мільйонів гривень. За надання цих послуг до спеціального фонду Міністерства оборони України зараховано 2 287 000 гривень», - повідомив спікер МО України.

Крім того, від початку року військові представництва Міноборони запобігли надмірним витратам бюджетних коштів виконавцями державного оборонного замовлення на суму понад 355 мільйонів гривень.

Читайте АСН в Google News