Депутат БПП прокоментував відставку Яценюка

10.04.2016, 18:34

Народний депутат Верховної Ради від фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Лещенко висловив своє невдоволення, що Президент України Петро Порошенко дозволив колишньому прем'єр-міністру Арсенію Яценюку піти у відставку «з високо піднятою головою», а також висловив упевненість в тому, що екс-прем'єр вже зараз почав роботу з відновлення свого рейтингу. Про це Лещенко написав на своїй сторінці в Facebook.

«Замість ганебного зняття з посади за неуспішність в результаті змови 16 лютого Президент дозволив Яценюку піти з гордо піднятою головою. Ці два місяці були чорними для Петра Порошенка. Траєкторії настроїв у суспільстві і політиці повністю помінялися. Яценюк йде, залишаючи Порошенка один на один із усіма проблемами в економіці, звинуваченнями у використанні прокуратури для зведення рахунків і зародження авторитарних замашок», - зазначає депутат.

На думку Лещенка, серед завдань на майбутнє сам Яценюк назвав новий виборчий закон, і «це перший крок, який працюватиме на відновлення рейтингу Яценюка».

Читайте АСН в Google News