Суд відмовив у задоволенні позову з приводу результатів виборів мера Кривого Рогу

06.04.2016, 16:02

Дніпропетровський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову, який подала кандидат у мери Кривого Рогу Інна Іванченко, з визнання результатів виборів міського голови Кривого Рогу 27 березня недійсними. Про це повідомляє Радио Свобода.

«Зокрема, ми дізналися, що документи було надано міською виборчою комісією без обговорення в суді, без оголошення їх у суді, що, ми вважаємо, порушує права позивача і норми законодавства. Тому ми вважаємо, суд діяв упереджено. Суд не вивчив усі обставини, зазначені нами. Це рішення буде оскаржено в судах апеляційної інстанції і в міжнародних судах», - зазначив у коментарі адвокат Валерій Романов.

Нагадаємо, що 2 квітня екс-кандидат у мери Кривого Рогу, самовисуванка Інна Іванченко подала до Дніпропетровського окружного адміністративного суду позов про визнання результатів виборів міського голови Кривого Рогу 27 березня недійсними. У суді намагалися оскаржити дві постанови Криворізької міської виборчої комісії - про встановлення результатів виборів та про реєстрацію Юрія Вілкула мером Кривого Рогу.

Зокрема, кандидата на посаду мера, який переміг на виборах, Юрія Вілкула звинувачували в порушеннях під час виборчої кампанії і в день голосування. Раніше у виборчому штабі Вілкула всі звинувачення щодо порушень під час виборчої кампанії і в день виборів з боку їхнього кандидата відкинули.

Читайте АСН в Google News