Соболєв: Проти Семенченка зібрано кілька томів кримінального провадження

09.02.2016, 12:17

Народний депутат України від фракції «Самопоміч» Єгор Соболєв стверджує, що проти його колеги та однопартійця Семена Семенченка прокуратура вже зібрала кілька томів кримінальної справи. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

«Слідчий прокуратури проговорився, що зібрано вже томи справи проти Семена Семенченка. Для цього прокуратура заарештувала або викликала на допити не менше сімох бійців «Донбасу». Схема роботи традиційна: або даєш свідчення на комбата, або звинувачуємо тебе», - пише Соболєв.

Нардеп також зазначає рівень цинізму роботи органів прокуратури, які йдуть на свідоме порушення законів та Конституції, адже «слідство проти народного депутата має бути розпочато лише після дозволу Верховної Ради».

Депутат додав, що о 12:00 його фракція збирається оприлюднити матеріали про роботу прокуратури в даному напрямі і про дії представників фракції «Самопоміч».

«О 12:00 лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк оприлюднить якомога більше матеріалів про роботу прокуратури в цьому напрямі і нашу реакцію на це», - наголосив Соболєв.

Читайте АСН в Google News