Полторак підписав наказ про підвищення зарплат військовим

05.02.2016, 14:49

Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про підвищення виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних сил України у 2016 році відповідно до доручення Президента України. Про це на брифінгу повідомила начальник Управління комунікацій та друку Міністерства оборони Оксана Гаврилюк.

«Міністр оборони підписав наказ про особливості виплати грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ у 2016 році. Цей наказ підготовано відповідно до доручення Президента України щодо значного підвищення рівня грошового забезпечення військовослужбовців ЗСУ, відновлення престижу та привабливості військової служби», - сказала вона.

Начальник відділу комунікацій МО заявила, що керівництвом Міноборони було проведено велику роботу на рівні уряду, Адміністрації Президента, Бюджетного комітету та Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.

За словами прес-секретаря Міноборони, грошовим забезпеченням та іншими відповідними виплатами в першу чергу забезпечуватимуться військовослужбовці - учасники АТО на Донбасі.

Читайте АСН в Google News