У ГПУ спростовують заяву Каська

25.01.2016, 16:45

Заява про нібито наявний тиск на слідчих і прокурорів у кримінальному провадженні щодо Олександра Корнійця та Володимира Шапакіна - дезінформація. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

У прес-службі зазначили, що виклик працівників прокуратури й отримання від них пояснень було здійснено в межах службового розслідування за фактом розголошення працівником органів прокуратури в мережі Інтернет даних досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо Корнійця та Шапакіна.

«При опитуванні прокурора у кримінальному провадженні та слідчого жодні питання, що не стосуються кримінального провадження, з якого стався витік службової інформації, не ставилися», - ідеться в повідомленні.

При цьому в ГПУ наголосили, що службове розслідування проводиться комісією працівників кількох структурних підрозділів центрального апарату Генеральної прокуратури України, а не лише управлінням внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури.

Нагадаємо, заступник генерального прокурора Віталій Касько заявив про тиск у справі «діамантових прокурорів» Шапакіна та Корнійця.

Читайте АСН в Google News