Бойовики захопили двох військових у полон, ще одного вбили

01.06.2015, 12:01

У неділю 31 травня двоє українських солдатів потрапили в полон поблизу Славного. Про це повідомив комбат «Київ-1» Юрій «Скала» в ефірі каналу 112.

Стосовно полонених із силовиками ще ніхто не зв'язувався. Комбат розповів про ситуацію в зоні АТО. Ніч з неділі на понеділок пройшла відносно спокійно. Силовиків обстріляли з міномета біля Мар'їнки. Також був увечері неділі бій зі стрілецькою зброєю.

«Вчора на територію Мар'їнського району біля сел. Славне, де наша остання лінія оборони і де хлопці з 28-ї нині укріплюють оборонні позиції, проникла диверсійна група у складі 6—8 чоловік (імовірно, кавказці, переодягнуті в українську форму, зі знанням паролів, які були вчора між блокпостами)», — повідомив комбат.

Він розповів, що дві машини їхали з силовиками, бойовики пропустили першу військову машину, з якою їхав особовий склад бригади 28. А другу — «Урал» зупинили, в ній було троє бійців, водій і коммандір роти.

«Зупинили і відразу розстріляли командира роти і водія. Один боєць встиг вискочити з машини, був поранений, двоє бійців залишилися в полоні. На КамАЗі вони почали прориватися у напрямку Донецька», — розповів комбат роти« Київ-1 ».

Затримати бойовиків не вдалося, оскільки вони пішли по розмінованій раніше дорозі.

Читайте АСН в Google News