Сергій Рибалка назвав тих, хто стоїть за замахом

14.01.2016, 23:19

У Києві скоєно напад на народного депутата від фракції Радикальної партії Сергія Рибалку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від фракції Радикальної партії Андрій Лозовий.

Спочатку Лозовий повідомляв, що було скоєно замах на вбивство Рибалки. «Інцидент стався в Печерському районі Києва на вулиці Старонаводницькій. Був обстріляний автомобіль, в якому їхав Рибалка. Два постріли: в район місця водія і в район місця, де знаходився безпосередньо Рибалка», - написав він у Facebook.

Пізніше з'явилася інформація вже від самого Рибалки. «Мене намагалися надовго вивести з ладу або, як мінімум, залякати. 30 хвилин тому при виїзді зі стоянки невідомі зловмисники кинули металеві гирі в автомобіль, в якому я їхав. У скло водія і в скло пасажира, де сидів я. Мені пощастило, потрапили частково в стійку. І мені однозначно зрозуміло, хто замовив цю акцію. Мій колишній тесть Буткевич. Очевидно, тиснути на мене за допомогою прокуратури йому вже мало. Але в нього нічого не вийде. На моєму боці правда. Хоча я розумію, що він здатний і на більш кардинальні дії. Так що якщо зі мною щось трапитися, то ніяких сумнівів не буде, що за цим стоятиме Буткевич», - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Джерела ASN в правоохоронних органах підтвердили, що інцидент мав місце близько 22:00 на вулиці Старонаводницькій, в Царському селі. «Там не обстріл... Там кинули дві стограмових гирі. Потерпілий списує все на побутові стосунки з колишньою дружиною», – сказав співрозмовник агентства. Він зазначив, що ніхто не постраждав і не затриманий.

Крім того, як зазначила в розмові з АСН людина з оточення депутата, у нападі підозрюється колишній тесть Рибалки – Геннадій Буткевич.

Читайте АСН в Google News